Cine mai cumpără kiwi?
10/10/2018
Ohoo, și încă cum au profitat!
12/10/2018

Scurtă privire pe USD/CAD

Graficul daily ne arată că taurii au preluat din nou controlul, cotația revenind peste fibo 50,0 al scăderii mai-septembrie de anul trecut, dar și peste zona 1,2900/80. Iar faptul că prețul a depășit, pe creșterea din ultimele zile, mediile mobile exponențiale de 100 și 200, este un argument în plus pentru cumpărători, care speră să readucă cotația la zona de rezistență 1,3170/250, aflată chiar deasupra lui fibo 61.8.Am, ca și data trecută, două imagini D1, următoarea având plasat un Fibonacci retracement pe creșterea 08.09.2017 – 27.06.2018. Se observă că ne aflăm chiar la fibo 23,6, pe unde trece atât media mobilă SMA100 (cea de 200 se află acum chiar la următorul nivel fibo), cât și linia superioară a canalului descendent început odată cu maximul din iunie. Un motiv pentru vânzători să forțeze acum o nouă mișcare descendentă, căci străpungerea și stabilizarea deasupra acestei zone ar consfinți pe undeva un pattern de creștere. Rămâne de văzut dacă, pe termen mediu, evoluția într-una dintre cele două direcții va duce prețul undeva în apropierea liniilor canalului mare multianual (alb) trasat deasemenea pe acest grafic, linii care, spre deosebire de prima imagine, sunt de data aceasta paralele.


[dt_highlight color=”” text_color=”” bg_color=””][/dt_highlight]  Află care sunt elementele importante pentru a investi cu succes în piețele financiare. Curs Gratuit La Sediu Profit Point!


Interesantă este și planșa H4, nivelurile fibo ale trendului din ultimele luni fiind confirmate, aș zice cu precizie, având în vedere volatilitatea extremă, perechea fiind supusă în ultimul timp și știrilor/zvonurilor despre negocierile SUA-Canada privind un nou acord comercial care să înlocuiască vechiul NAFTA (acestea au fost între timp încheiate, acordul trilateral, USA-MEXIC-CANADA numindu-se, cu o imaginație debordantă, chiar USMCA). Rezistența se află la 1,3083 (fibo 50,0), pe unde ar trece și linia descendentă care unește cumva maximele acestei perioade, pe când un suport solid este cel de la 1,2924 (fibo 23,6), unde se găsește și media mobilă SMA100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *