Briefing 22.02.2019
22/02/2019
Briefing 25.02.2019
25/02/2019

Pictures At An Exhibition (6)

După cum v-am obișnuit, revin cu rubrica permanentă în care trec în revistă, la cerere (cine dorește îmi poate scrie), și alte perechi valutare, respectiv cross-uri relativ importante.

Ca de obicei în acest caz, prezint graficele, neînsoțite de vreun comentariu, lăsând la latitudinea și inspirația celor care tranzacționează să profite de aceste imagini pe care totuși am trasat anumite niveluri/zone/linii/indicatori ce mi s-au părut la momentul inițial (adică acum mai bine de 4 luni!) importante. Și care, după cum se observă foarte clar, au fost mai mult decât suficiente pentru ca evoluția ulterioară să le confirme și, astfel, cei care tranzacționează, să profite (în mod gratuit, ca dealtfel toate analizele mele) de ele. Exact ca acum șase săptămâni, ne aflăm iarăși în zone foarte importante și totodată favorabile din punct de vedere al raportului risc-recompensă, așa că mare atenție. Căci data trecută chiar încercuisem pe imagini evoluția ulterioară, pentru a se vedea exact ce s-a întâmplat și ce profituri se puteau obține cu riscuri relativi mici.

Nu-mi rămâne decât să vă urez succes, tranzacții cât mai profitabile pe mai departe și weekend plăcut, aștept mesajele voastre!

EUR/GBP

EUR/CHF

EUR/AUD

GBP/JPY

CHF/JPY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *